Utbildningsdag i Köpenhamn.

Alda CindrakBlogg

Söndagen den 7/4 var jag på en uppsättningskurs i Köpenhamn för en uppdatering om dom senaste trenderna. Trenden detta året är smycken i håret. Höga hästsvansar, romantiska lockar och halvt slarviga uppsättningar.
Där satt jag febrig och rejält förkyld och försökte att förstå vad som sades på danska…. Och gissa om tjejerna var professionella.. 🙂 Super mysig dag…

Pernille och Mille från salongen MiceCph i Köpenhamn uppdaterade oss om dom senaste trenderna.

Jag fick ett trassel att ta hand om. Egentligen ogillar jag att jobba med dockor för deras hår är helt annorlunda än människohår. Efter många om och men fick jag till en någorlunda bra uppsättning…

 

På fredag den 19/4 har jag och Izabella en modell där jag ska sätta upp hennes hår för att se om jag var alert eller om jag sov genom hela kursen .. (hehe) . Izabella ska göra en brudsminkning på modellen.
Vi ser fram emot den dagen då vi får öva på våra färdigheter och ni kommer därefter få en uppfattning om hur vi arbetar.

Önskar er en fin påskvecka 🙂

 

Vänliga hälsningar, Alda C.
Den|Salongen