Tävla om Sommarens hjältar…

Alda CindrakBlogg

Kära Kunder!

Det verkar som att sommaren är på ingång och vi alla vet vad det innebär för håret. Håret blir oftast väldigt torrt och slitet. Goldwell har två DUALSENSES serier som jag är helt besatt av. Jag säger inte det för att försöka övertala er då detta är varumärket som jag arbetar med på salongen, jag säger det för att jag märker stor skillnad på mitt hår när jag anpassar mina produkter till dom olika säsongerna. Jag har använt SUN REFLETS 2-3 år i rad hittills, och det kommer jag fortsätta med i sommar.

Den andra serien som jag verkligen kom till att uppskatta direkt är Bond Pro-serien. Den stärker håret och är helt perfekt till er där ute som har väldigt torrt och skadat hår.
Räddaren i nöden skulle jag vilja säga.

Alla älskar vi att spela räddaren i nöden, därför ska jag lotta ut dessa produkter till er kära kunder. Jag tänkte göra det på det värsta möjliga sätt, en tävling!!! Jag vet hur kul ni alla tycker att det är att dela, gilla och tagga för att få vara med och tävla. LOL! Jag återkommer med information inom några dagar.
Jag ska bara…

 

DUALSENSES SUN REFLECTS

AFTER SUN SHAMPOO– Instantly cares for hair and skin and effectively removes residues from pool and seawater.
UVPROTECT SPRAY- Instantly protects from the influences of sun, pool and seawater and from color fading due to UV rays. Prevents moisture loss and re-balances the moisture level.
AFTER SUN 60sec.- Instantly regenerates the hair up to 100 % in 60 seconds from influences of sun, pool and seawater. Intense nourishment for sun stressed hair.

 

Dualsenses BondPro Shampoo passar perfekt för skört, känsligt hår. Med microPROtec complex och Inter-Amino-Bond-Builder ger den omedelbart behandling av ditt hår –
det första steget för att stärka och skydda håret från att gå av. Skonsamt som vatten och den unika FadeStopFormula minimerar att eventuell hårfärg mattas ur.

Dualsenses BondPro Conditioner passar perfekt för skört, känsligt hår med microPROtec complex och Inter-Amino-Bond-Builder. Innehåller även stärkande sojaprotein, för omedelbart starkare hår och märkbart färre avbrutna hårstrån. För bästa effekt, kombinera med Dualsenses BondPro Shampoo.

Dualsenses BondPro 60 Sec Treatment är perfekt för skört, ömtåligt hår med microPROtec complex och Inter-Amino-Bond-Builder.
Den stärker omedelbart hårfibern upp till 100% på endast 60 sekunder och förhindrar avbrutna hårstrån och kluvna toppar utan att tynga ner håret.

Dualsenses BondPro Repair Structur Spray passar perfekt för skört, ömtåligt hår med microPROtec complex och Inter-Amino-Bond-Builder. Ger omedelbart långvarigt skydd och reducerar påverkan från dagliga stressfaktorer. Jämnar ut ytskiktet och förbereder håret för styling, samtidigt som den ger värmeskydd. Perfekt även för fint, känsligt hår.

 

STAY TUNED !!
Vänliga hälsningar, Alda.