SE HIT! Beauty Brow Bella.

Alda CindrakBlogg, Make-Up

Från och med den 22 mars erbjuder Izabella olika frans- och bryn-behandlingar på salongen. Jag ser väldigt mycket fram emot vårt samarbete framför allt för Izabella är en sann solstråle. Jag kommer ha solen på salongen oavsett väder ute 😀

Jag och Izabella lärde känna varandra när vi pluggade till makeup stylister. Vi var lika glada och fnittriga och drev vår lärare till vansinne till och från. Det var underbara 5 veckor. <3

Jag lät Izabella göra sin grej på mina fransar och bryn och jag blev väldigt positivt överraskad hur bra resultatet blev. Lashlift är en fantastisk grej då jag fick böjda och vackra fransar utan att använda mig av någon tång eller mascara. Hur skönt är inte det nu när sommaren är på väg? Ögonbrynen vaxade hon och färgade så min ögonbrynspenna är helt utesluten för tillfället. SÅ SKÖNT! 🙂

Bokningar hos Izabella sker via hennes instagram-konto och facebook-konto –> beautybrowbella .

PRISLISTA:

BRYN : 255:- (30 min.)

LASHLIFT:  595:- (60 min.)

FRANSFÖRLÄNGNING:
Nytt set: 695:- (ca 120 min.)

Påfyllning upp till 4 veckor :  400:-  (60- 90 min.)
(Påfyllning 4 veckor och fram räknas som ett nytt set om inget annat överenskommes. )

MAKEUP. 

BRUD:  1700:- (90 – 120 min.)
Ink. konsultation, provsminkning & lösögonfransar.

Brudtärna:  750:- (60 min.)

Festsminkning:  550:-  (45 min.)

OBS! Sminkningarna kan även utföras på valfri plats. Då tillkommer körersättning. Tala med Bella för vidare information. 

BOKA DIN TID REDAN IDAG !